𝐇𝐎𝐋𝐈𝐒𝐓𝐎𝐍 𝐏𝐚𝐫𝐤 – Unicul centru multifuncțional în mijlocul parcului, pe ultima sută de metri.

𝐇𝐎𝐋𝐈𝐒𝐓𝐎𝐍 𝐏𝐚𝐫𝐤 – Unicul centru multifuncțional în mijlocul parcului, pe ultima sută de metri.
20
Iunie

𝐇𝐎𝐋𝐈𝐒𝐓𝐎𝐍 𝐏𝐚𝐫𝐤 – Unicul centru multifuncțional în mijlocul parcului, pe ultima sută de metri.

 

Ți-ai imaginat vreodată un spațiu al viitorului, un loc multifuncțional, conceput perfect pentru toate necesitățile celor pasionați de natură și confort? Un loc unic ce are tot la ce-ai visat, chiar și mai mult!?

Vă prezentăm Holiston Park – Privileged Space - Spațiu Privilegiat ce satisface cele mai selecte cerințe de confort și siguranță. Îmbrățișat de verdeață și de liniștea lacului, unde poți avea un confort la 360 de grade chiar în inima Chișinăului!

O proprietate excluzivă, primul complex multifuncțional, HOLISTON Park este un complex unic nu doar datorită amplasării sale în mijlocul naturii, în imediata apropiere de lacul Valea Morilor. Design-ul superb, calitatea Premium a materialelor și tehnologiilor utilizate în construcție, acuratețea amenajării și anturajul plăcut pe care tinde să ofere clienților pot fi rezumate într-un singur cuvânt - PERFECȚIUNE.

Situat într-o zonă ecologică verde a orașului, HOLISTON oferă o atmosferă caldă în sânul naturii. Locația unică a acestui concept ne deschide o panoramă spectaculoasă spre parcul Valea Morilor din fiecare geam!

11 000 m² în 8 etaje, 90 ari îngrădite, teren de joacă, parcare, este o locație unică, o oază de liniște și confort în inima orașului dinamic și aglomerat.

Oficii clasice, open-space și sală de conferințe - toate acestea fiind proiectate într-o simbioză perfectă cu 3 etaje destinate pentru un hotel cu restaurant, SPA și fitness centru cu o piscină semi-olimpică.

Blocul este de tip modern, în stil Hi-tech construit în întregime din cărămidă roșie – etalon al rezistenței și durabilității cu fațada ventilată ce oferă ce mai bună izolare termică.  

Holiston Park este considerat și recomandat de experți, ca fiind unicul centru multifuncțional ce corespunde tuturor solicitărilor pentru a locui sau activa.

Holiston Park poate fi denumit funcționalitate maximă!

Phone

Call Center