Închide
Închide
+373 78 206 206
close
realist-ro_link pop-up__realist-ro pop-up__realist-ro
Loturi de teren scoase de primărie la vânzare pentru investiții

Sectorul imobiliar din Chișinău se pregătește pentru un eveniment care va duce la noi colaborări și la dezvoltarea economică a municipiului în domeniu imobiliar.

Primăria municipiului Chișinău a anunțat scoaterea la vânzare 13 loturi de teren. Licitația funciară cu strigare privind vânzarea -cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului va avea în data de 20 mai, ora 10.00. Destinația loturilor de pământ cu suprafețe diverse, între trei ari și șase hectare este de la construcții locativ-individuale, până la ansambluri rezidențiale, precum și bază de producție și depozitare.

Potrivit autorităților municipale, prețul inițial al terenurilor expuse la concurs variază între 400 mii lei și 100 milioane de lei. Doritorii de a participa la licitație urmează să se prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației organizatorului cu un pachet de acte:

-              cererea în forma stabilită;

-              extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru

persoanele juridice);

-              procura (în cazul participării prin reprezentant);

-              copia actului de identitate;

-              documentul bancar ce confirmă achitarea contului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

Este bine cunoscut că investițiile în imobiliare este o afacere stabilă și profitabilă. Experții în imobiliare susțin că anual se mărește numărul persoanelor care investesc într-un imobil și să nu păstreze rezervele financiare în conturile bancare.

Însă, pentru a începe identificarea obiectivelor și suportul financiar necesar, este necesar pe măsură de a reevalua în mod constant strategiile de investiții în funcție de condițiile pieței și de ceea ce funcționează cel mai bine.  

Află de la echipa Realist care sunt oportunitățile, dar și cum îți stabilești sursele de finanțare, cum calculezi randamentul unei proprietăți, cum te asiguri că învestiția va fi profitabilă și care sunt cele mai potrivite metode de negociere pentru a te asigura că ai făcut o afacere bună pe termen lung.

Consultație gratuită!
Trimiteți o cerere de consultație sau apelați-ne la +373 78 206 206
Prin trimiterea unei cereri, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale
Prin trimiterea unei cereri, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale